Henrik Hylland Uhlving

Filmskaper, journalist og konferansier


Henrik er en erfaren intervjuer, produsent og konferansier med lang sceneerfaring, som har ledet alt fra politiske debatter, intervjuserier på Litteraturhuset i Bergen, til kåserier under Nordiske Mediedager. Han er produsent for Hilde Sandvik scene- og radioprogram, Norsken, svensken og dansken på NRK P2; samt podkasten Preik, med konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.
Henrik er siviløkonom fra NHH og har en bachelor i retorikk fra UiB. Tidligere økonomijournalist i Aftenposten, mellomleder i BT, nå filmskaper, podcast-produsent og fast gjest i Fredagspanelet på NRK Vestland.

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

Ikke hopp!

I 2016 sluttet Henrik Hylland Uhlving i en overbetalt jobb som mellomleder i Bergens Tidende, for å forfølge drømmen om Hollywood. Det har han angret på siden. 

«Ikke hopp!» er et nådeløst ærlig kåseri-foredrag om livet etter sluttpakken. Filmskaperen kaster et friskt og tankevekkende blikk på samfunnets romantiske dyrking av «å følge drømmen», leverer et brennende forsvar for hamster-hjulet, og en økonomisk analyse som viser at det å bli gründer, kunstner eller frilanser i verdens rikeste land, er kanskje det dummeste du kan gjøre. Et uinspirerende foredrag for deg som vurderer å si opp jobben og realisere deg selv.


Uforpliktende forespørsel om Henrik Hylland Uhlving

Få raskt svar om pris og dato

    Spørsmål om foredrag og booking:
    hei@anticoachmanagement.no
    Tlf: 976 62 457