Marthe Valle

Artist, låtskriver og foredragsholder


Marthe Valle er en norsk sanger og låtskriver som har vært aktiv som artist i 17 år. Hun har gitt ut seks plater, vunnet Spellemannpris for Beste Nykommer, og turnert Norge rundt i en årrekke. Marthe er også sykepleier med fem års erfaring fra rus og psykiatri-feltet. I tillegg har hun over flere år vært sterkt engasjert i solidaritetsarbeid for mennesker på flukt hvor hun også har besøkt flyktningeleire ved flere anledninger.  

Marthe har urokkelig tro på at musikken åpner nye dører i oss mennesker, og at den gir oss nye rom for å snakke om det som er vanskelig.

 

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

RO / URO – et konsertforedrag

Hva trenger vi for å håndtere livets naturlige opp og nedturer?
Hvorfor kjemper vi så hardt mot vår egen uro?
Hvorfor kolliderer våre forventninger til hva livet skal være igjen og igjen med virkeligheten?

Dette konsertforedraget ble til da Marthe skrev musikk som skulle utforske den indre uroen og hva det er som skaper den. I jobben som sykepleier i psykiatri så hun hvordan uroen stadig ble medisinert vekk, og ble etterhvert mer og mer opptatt av hvordan vi alle bruker ulike metoder for å distrahere oss selv vekk fra eller dempe uroen. 

Marthe brenner for å formidle hvordan roen ofte ligger i å akseptere livet på livets premisser, og hvordan aksept og forsoning ofte hjelper oss mer enn den evige jakten på lykke og suksess. Hun  har skapt et konsertforedrag som med vakker musikk og sterke tekster, personlige beretninger og humor formidler tanker og refleksjoner rundt både ro og uro. 

Dette foredraget passer for alle som ønsker en annerledes foredragsopplevelse med et ærlig blikk på livet, og som ønsker fokus på forebygging av god psykisk helse.


Omtale

Marthe Valle – sangerinnen med den fantastiske stemmen, det kloke hodet og det store hjertet. Ta kontakt med Marte hvis du ønsker en stemme med engasjement, innlevelse, kraft og klokskap.

— Liv Tørres, Direktør Nobels Fredssenter

Marthe hadde to foredrag i Aukra kommune, både RO/URO og et foredrag om situasjonen på Lesvos. Marthe rørte alle tilhørerne på begge foredragene. Undertegnede hadde ikke mulighet til å være med på RO/URO, men har fått udelt positive tilbakemeldinger. Tilbakemeldinger om at hun fikk tilhørerne til å stoppe opp å tenke/kjenne etter og at mange ble svært berørt av det hun hadde å si. Foredraget om Lesvos og situasjonen i Moria var et sterkt foredrag. Ingen i salen var uberørte. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sin lavmælte og direkte talemåte treffer hun publikum. Foredraget, kombinert med vakker sang og musikk, var fantastisk, sterkt og tankevekkende. Vi kommer til å anbefale henne på det sterkeste, og vi benytter henne mer enn gjerne igjen som foredragsholder.

— Aud Lisbeth Lillebostad, Einingsleiar Aukra kommune

Strålende formidling. En artist som både brukte sin fagkompetanse og erfaring som sykepleier og bandt det sammen på en fantastisk måte med musikalske innslag.

— Mette Mikkelsen, Fylkesleder Norsk sykepleierforbund Hordaland


Uforpliktende forespørsel om Marthe Valle

Få raskt svar om pris og dato

    Spørsmål om foredrag og booking:
    hei@anticoach.no
    Tlf: 976 62 457