Samuel Massie

TV-host, foredragsholder, forsker og forfatter


Samuel Massie ble plutselig mediakjendis da båten Berserk forliste under en ekspedisjon i Antarktis i 2011. Reisen med Berserk startet med en skoletrøtt gutt som av sin mor ble sendt til en folkehøgskole med fokus på friluftsliv. Her fant Samuel tilbake til livsgleden, og turen som endte så tragisk ble samtidig en start på et helt nytt liv for Samuel.

Boken «Hold fast!» ble skrevet på bestefarens hytte utenfor Bergen, og ble raskt populær. Så fulgte programlederoppdrag og deltagelse i en rekke tv-programer, som «Tangeruddampen», «Skal vi danse», «Rett fra hjertet» «Samuel og bestefar – kunsten å leve» og foredrag og konferansieroppdrag med både politikere og kongehus.

Som foredragsholder er Samuel levende, inspirerende og autentisk. Han tilpasser foredragene han holder til den enkelte kunde. Samuel sine foredrag passer like godt for både ungdom som for næringliv.

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

Hold fast

I dette inspirerende foredraget forteller Samuel Massie om hvordan nye omgivelser og utfordringer sakte men sikkert endret hele hans innstilling til livet. Dette er en historie om hvordan en dyslektiker uten norskkarakterer kunne ende opp med å skrive bok.

Samuels historie inspirerer til aldri å gi opp menneskene rundt oss. Foredraget handler om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Om å ta ansvar for eget liv – og hvordan det gikk opp for Samuel.

Varighet 45-60 minutter

Samuel og Bestefar – Kunsten å leve

I dette gripende foredraget får du høre Samuel og Bestefar fortelle om deres unike vennskap og hvor det har ført dem. Fra hver sin kant av livet har de hjulpet hverandre til å gripe mulighetene livet byr på og oppdaget kunsten å leve.

Bestefar debuterte både på scenen og på TV i en alder av 83 og beviser at alder bare er et tall. Sammen har de reist verden rundt og utforsket livet både fra motorsykkelsetet og fra fallskjerm.


Omtale

«Vi på Sande videregående skole har i dag hatt besøk av Samuel Massie i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Vi opplevde en energisk foredragsholder som er en svært god formidler av sin fortelling. Han fanger sitt publikum (som bestod av over 500 ungdommer) med humor, alvor, gjenkjennelige situasjoner og et tydelig budskap. Samuel tok seg god tid til å snakke med elever i etterkant og stilte villig opp på bilder. Dette satt mange pris på. Han møter elevene med varme og interesse. Vi vil på det varmeste anbefale å bruke Samuel til foredrag for ungdom. Tidligere har vi brukt Samuel til foredrag for personalet –også dette var en suksess. Lærere lot seg bevege og ble nysgjerrige på de råd han med sin erfaring kunne gi til oss som jobber med ungdom. Vi kontakter gjerne Samuel Massie igjen ved en senere anledning.»

— May-Bente Jansson, Studierektor

«Et engasjerende foredrag og en sterk historie om personlig utvikling, og hvilke muligheter som ligger i oss. Foredraget er personlig, men også relevant for organisasjoner. Det handler om kraften i en målsetning, den enkeltes ansvar for egen læring og utvikling, og viktigheten av at vi alle tar ansvar for felles oppgaver.»

— Jan A. Grødal, Finansforbundet

«Hei Samuel og TAKK for sist! Takk for deres fantastiske bidrag på seniorkurset på Ahus! Dere har både inspirert og rørt mange deltakere! Jeg fikk utelukkende positive tilbakemeldinger på deres foredrag. Gjennom en åpen dialog med bestefar viste dere hvor unikt forhold dere har. Det traff hjerter til alle deltakere som nærmer seg pensjonsalder og har egne barnebarn hjemme. Samuel, du er kjempe flink, troverdig og morsom foredragsholder som klarer å holde oppmerksomheten til forsamlingen gjennom hele foredraget og skaper engasjement. Jeg tror at mange av deltakere fikk sett på livet sitt gjennom et nytt perspektiv etter deres foredrag. Jeg vil anbefale deg/dere på det sterkeste som foredragsholdere til liknende arrangementer!»

— Natalia Ebbesen, KLP

«Jeg har vært på masse foredrag, sett presentasjoner som har inspirert, motivert og gitt meg mye som jeg naturligvis tar med meg videre! Etter å ha sett Samuel i dag sitter jeg igjen med så ufattelig mye, det var så UTROLIG bra! Jeg kan faktisk ikke helt si hva det er konkret, men den reisen han dro oss med på kan umulig bare ha motivert meg! Jeg håper han fortsetter med disse foredragene, for jeg har i allefall anbefalt Samuel videre til min bedrift (FINN.no) og håper jeg får se mer av dette i fremtiden! Det er så viktig å skryte, men så fort å glemme, men her kommer det veldig fortjent skryt for timen som ble snakket, den har han all grunn til å være fornøyd med!!»

— Morten, Finn.no

«Har hørt Samuel to ganger, like gripende og inspirerende hver gang. Han formidler sin utrolige historie på en måte som treffer både unge og de mer erfarne, og man blir rett og slett nødt til å relatere til eget liv. Hvis man ønsker å bli utfordret, styrket og motivert til å utvikle seg er Samuel et glimrende tilskudd!»

— Elin Akre Trønnes, BI skolen


Uforpliktende forespørsel om Samuel Massie

Få raskt svar om pris og dato

    Spørsmål om foredrag og booking:
    hei@anticoach.no
    Tlf: 976 62 457