Tolli Frestad

Bedriftsterapeut, Foredragsholder og Antipedagog


Å beskrive Tolli med få ord er ikke enkelt. Ved første øyekast er han en høyreist lyslugg med sørlandsdialekt og et gutteaktig glimt i øyet. Men han er mye mer enn det. Tolli er diplomøkonom og foredragsholder, men også gjøgler.

Han er klok og seriøs, men også full av spillopper.Han er glad og positiv, men har også en melankolsk side.Han er ektemann til sin kjære Heidi, han er 44 år og far til åtte – tre biologiske og fem fosterbarn.

Han er introvert og ekstrovert på samme tid. Alt i alt; et spennende, komplekst menneske.For å si det med tre ord: Tolli må oppleves.

Men viktigst av alt; Tolli gjør det han liker aller best: Å spre kunnskap med glede – og glede med kunnskap.

Få raskt svar om pris og dato


Foredrag

Spør meg – så skal jeg fortelle deg hvordan jeg har det.

Tolli har erfart hva det betyr at mennesker bryr seg. Hvor viktig det er å bli sett. Etter kollapsen i 2005 opplevde han at omsorgen fra andre var helsebringende. I dette foredraget deler Tolli sine opplevelser og erfaring. Han gir gode råd om hvordan vi best kan møte mennesker som sliter psykisk, og han forteller levende om sin vei tilbake til livet, om sykkelturen som gikk fra Nordkapp til Lindesnes ble et vendepunkt i livet og viste at det umulige ble mulig.

De små ting i livet

Å sette pris på de små tingene, gjør livet lettere å bære. Det har Tolli fått erfare. I dette foredraget forteller han om viktigheten av å sette pris hverdagsgledene, om det å jobbe for et godt samspill i ekteskapet, god dynamikk og ikke minst en uslitelig vilje til å takle de utfordringene livet og hverdagen byr på. 

Raushet er tull

Vi skal være rause, heter det. Joda, fint det. Men til hvilken pris? Tolli har selv erfart at for mye raushet førte til personlig kollaps. Noen ganger trenger vi faktisk påfyll selv også. Et inspirerende foredrag om å ta vare på seg selv.

Frivillighetens pris

At frivillighet har en pris har Tolli fått kjenne på kroppen. På et tidspunkt hadde han hele 19 ulike verv. Han ville så mye, og alt var jo kjekt. Dessuten er frivillighet viktig, uten frivillighet stopper Norge. Men hva skjer når man strekker strikken for langt? Hva skjer med familielivet? Hvilke faresignaler skal man være oppmerksom på?

Et liv i ubalanse

Aktiv og overaktiv? Eller inaktiv og lat? I dette foredraget setter Tolli søkelyset på det å finne den gode balansen mellom jobb, familie og fritid. Det handler om å lytte til kroppens signaler, om å ikke brenne lyset i begge ender. 


Omtale

Har du sett Tolli som foredragsholder glemmer du det ikke.  For en entertainer!  Han klarer å formidle budskap og lærdom på en måte som gjør at det er en fryd å se og høre ham. Han er rett og slett i en klasse for seg, og jeg har hørt mange foredragsholdere. 

— Tove Sivertsen, daglig leder – Ryfylke Næringshage

Tolli Frestad er en lun, grundig, poengtert og reflekterende foredragsholdar. Han stiller særs godt forberedt til alle oppdrag, og har en engasjerende fortellerglede. Det er utrulig kjekt å høre på en som kan kombinere god forberedelse og være tydelig til stedet. Tolli har både visdom og undring å komme med, og legger ikke skul på at han stadig lærer selv og ikke har en 100% fasit å komme med.

— Tor Øyvind Skeiseid – Ryfylke Livsgnist AS

Tolli har en gripende og ærlig fortellermåte. Får publikum til å se livet i perspektiv. Veldig ærlig og rørende skildring av livet iblandet litt gitarspill og humor som også får salen til å le tross alvorlig tema. Terningkast 6

— Henriette Skjelstad Lindanger


Uforpliktende forespørsel om Tolli Frestad

Få raskt svar om pris og dato

    Spørsmål om foredrag og booking:
    hei@anticoach.no
    Tlf: 976 62 457